CONSTRUCTII

Cladirile si infrastructura sunt simbolurile societatilor dezvoltate si ale prosperitatii. Noi vă oferim posibilitatea de a avea personal loial, calificat sau necalificat pentru ca investițiile dumneavoastră să fie finalizate la timp.

Industria construcțiilor nu este ofertantă pentru cei care se feresc de munca mai solicitantă din punct de vedere fizic. Cel mai adesea, locurile de muncă din domeniul construcțiilor prezintă un risc ridicat, deși oferă mari recompense. Totuși, nu trebuie să omitem faptul că succesul oricărei companii va depinde de calibrul angajaților. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că angajarea unui candidat nepotrivit poate avea efecte dăunătoare asupra întregii echipe și asupra companiei.

Acesta este și motivul pentru care, în calitate de firmă recrutare muncitori din Asia, tratăm cu maximă responsabilitate procesul de recrutare și plasare a forței de muncă din străinătate.

Procedura noastră de recrutare este una deosebit de elaborată, pentru că recrutăm muncitori din Nepal, Sri Lanka, India și Maroc. Urmăm îndeaproape o strategie de angajare inteligentă, care oferă întotdeauna succese garantate. Candidații selectați de noi dețin calificările, experiența și abilitățile de bază necesare pentru a îndeplini cerințele companiei dumneavoastră.

Înainte de a avansa procedura de recrutare, abilitățile candidaților reprezintă o condiție prealabilă. Astfel, obținem un grup mai restrâns de persoane compatibile cu locurile de muncă specifice domeniului construcțiilor, evităm pierderea timpului, reușind să oferim întotdeauna soluții rapide și eficiente.

Pentru industria construcțiilor, experiența noastră în recrutare este susținută de plasarea forței de muncă din țările Asiatice pe posturi specifice, precum:

 • Zidari,
 • Faianțari,
 • Dulgheri,
 • Betonieri,
 • Ingineri,
 • Zugravi,
 • Rigipsari,
 • Arhitecți,
 • Tencuitori,
 • Finisori,
 • Tâmplari,
 • Electricieni,
 • Sudori,
 • Lăcătuși,

Recrutarea se poate face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru v-a întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor Asiatici să fie cât mai conformă cu putință.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri și probe practice pentru a putea surprinde cât mai bine potențialul fiecărui candidat.

OBTINERE DOCUMENTE

Cunoaștem cadrul legislativ care reglementează șederea și munca cetățenilor străini în România. Ne asumam răspundera pentru obținerea vizelor, obținerea autorizațiilor de muncă și a permiselor de ședere și răspundem contractual pentru îndeplinirea acestor formalități.Detalii »

MEDIERE

Compania noastră este formată dintr-o echipă multi-culturală ce este pregătită să susțină și să ușureze procesul de acomodare a muncitorilor din țările Asiatice în România.

Pe lângă selecția bazată pe acurtețea furnizată de platforma Integrity Meter, avem o abordare personală în ceea ce privește candidații și relația lor cu angajatorii.Detalii »

CONSULTANTA

Cu o nevoie tot mai mare de a aduce forță de muncă specializată și mai accesibilă, este necesară o abordare cât mai personală și profesională a managementului forței de muncă. Facem din succesul dumneavoastră obiectivul nostru numărul 1 și venim în sprijinul dumneavoastră cu toate resursele de care dispunem pentru a asigura reușita garantată.Detalii »

TEST DE INTEGRITATE

În sprijinul recrutării cât mai corecte și concrete, agenția Indica7 folosește platforma Integrity Meter, cea mai avansată platformă de testare a integrității din lume. Platforma Integrity Meter examinează integritatea, credibilitatea și fondul fiecărui candidat, prezentând un profil de integritate complet, corect și precis.Detalii »